Cinq semaines spéciales

5 weken zijn we nu terug in Nederland, het lijkt al veel langer geleden en als je denkt dat ons leven weer in rustig vaarwater zit….. mis gedacht. De rollercoaster waar we in mei zijn ingestapt raast op volle toeren verder. 

Toen we begin oktober terugkwamen, wisten we dat ons huis niet zo lang ons thuis meer zou zijn. We kwamen thuis met de kennis dat ons huis verkocht was. Vandaag over 5 weken is de overdracht geweest en hebben wij de sleutels van ons fijne gezinshuis overgedragen aan een jong stel dat er hopelijk met net zoveel plezier woont. 

Nu kan ik natuurlijk het hele proces en al onze belevenissen uittypen, maar ik snap ook wel dat er maar één ding belangrijk is om te lezen; welke beslissing hebben wij genomen?

Voor alle nieuwsgierigen onder jullie….;-)
Vanaf medio december zijn Ton en Mirella niet de enige bewoners meer op les Gonies. 
We gaan naar Frankrijk! 

Na een paar heftige weken hebben wij de keuze gemaakt om de stap te zetten. Een eerstvolgende stap. Is het hele pad al geplaveid? Nee. Er zijn nog veel puzzelstukken die gelegd gaan worden. Puzzelstukken die we het best kunnen onderzoeken en leggen als we dit in Frankrijk doen, samen met Ton en Mirella. We voelen enorm veel vertrouwen, dus deze eerstvolgende stap is voldoende. De rest is voor het daarna volgende passende moment. 

Ondertussen vullen wij onze dagen met mensen bijpraten, uitzoeken, opruimen en inpakken (pffff, wat een spullen verzameld een mens in 17 jaar zeg). Langzaamaan verandert het huis in een pakhuis van dozen. En er zijn natuurlijk nog de reguliere werk-activiteiten. Kortom, ons leven is niet saai, we genieten van alles (okee bijna alles) wat we beleven en hebben er zin in!

7 antwoorden
 1. Goos en Jolanda Janssen
  Goos en Jolanda Janssen zegt:

  Marcel en Heleen, un rêve devient réalité!
  Ziet er goed uit zeg! Mooi avontuur ! Wij wensen jullie veel succes!
  Groetjes, Goos en Jolanda

  Beantwoorden
 2. Diane
  Diane zegt:

  Fantastisch, ik had het eerlijk gezegd ook echt wel verwacht. Wat een mooi avontuur! Gefeliciteerd met deze stap, enne….dat betekent zeker een keer een tripje naar Frankrijk!
  Dikke hug, Diane

  Beantwoorden
 3. M&M
  M&M zegt:

  Hé Heleen en Marcel,

  Gefeliciteerd 🍀. Alle vertrouwen dat de puzzelstukjes gaan passen. Succes met alle voorbereidingen en tot volgend jaar!!

  Liefs M&M

  Beantwoorden
 4. Ton en Mirella Kodden
  Ton en Mirella Kodden zegt:

  Jullie zijn meer dan welkom en we puzzelen graag gezamenlijk verder. Vanuit een stormachtig maar zonnig noord-Spanje houden we uiteraard je blog in de gaten 😉

  Beantwoorden
 5. Henk Willemse
  Henk Willemse zegt:

  We hopen van harte dat het een succes in Frankrijk mag worden en dat jullie een gelukkige tijd met Tom en Mirella zullen hebben.We hopen jullie volgend jaar weer te zien.Hartelijke groeten,Anneke en Henk.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *